Arama sonuçlarınız

1. O

Knight Empire Online Mobile - Yardımlaşma Etkinliği

Aslında güzel bişe böyle şeyler yapmanız lazım hep
  2. O

RDler Ve Nofear Clani karaktersizdir

Ya ağa rdlerin boş olduğunu anca ezik farmci kestiğini bilmeyen yok takma bu kadar
  3. O

Cz nin halini görüyormusunuz

Kanka ırk konusunda yönetimin elinden gelen bişe yok zamanında human çoktu karus yoktu şimdi karus çok human yok ileriyen zamanda human olur karus olmaz bu böyle geldi böyle gider
  4. O

Bulaşık adam postu.

Ağa bu mobil oyunu +8 diz çık czye on numarada PK atarsın bana anlatmayın bende 64 lewel ,+8 dizili asas vardı kiritiksiz de çok güzel PK atılıyor du yok o adam 9 yok bu adam 9 bırakın bu işleri artık
  5. O

Cursed valley drop durumu ve bazı sorunlar

Ya ağa lewel 70 bı adam cursed le ne işi var Allah aşkına ya 70 lewele kadar bir item yapamadısan bırak oyunu git zaten
  6. O

Bulaşık adam postu.

Sihirli kelime uçtu
  7. O

Bulaşık adam postu.

La itemlerinizi dizmissiniz PK atacağınıza farm yapıyorsunuz bırakın da yeni gelenler farm yapsın gelişsin sizin gibi aç gözlü insanlar yüzünden itemsizler gelişemiyor
  8. O

OYUNA ROLL BACK GELMESİN

Oyun geri sararsa miletin aldığı yada bastığı item gidecek sende ex event diyon nasıl bı kafa yaşıyorsunuz siz
  9. O

sihirli kelime

Dostum bu konuyu yoruma kapat uğraşma zaten şikayet yok bişe yok gereksiz
  10. O

sihirli kelime

Milet kafayı yemiş
  11. O

KS

Oyunun olmazsa olmazsi ks kavgaları hiç bitmez
  12. O

HEDİYE CASH

DC de çekiliş yapılıyordu oda kesildi bayadir yapılmıyor
  13. O

Çoklu cihaz

İlla telefon değil diğer adam dandik 400 500 TL'ye tablet alır farmini gene yapar telefon şart değil
  14. O

Coin arttırıcının süresi ?

Golem de çıkarmaz bunu alan adam Uruk yada czde basıyor golemde tâbi faydası olmaz golem yavaş yer
  15. O

Yeni Servar açılması

Pvp dememin sebebi şu:) kaç senedir czde aynı adamlar var hiç yeni oyuncu yok neden çünkü ilk zamanlarda drop oranı çok güzeldi mesela akrepten gold pre li ,45 k atar ve seri bus atardı şimdi ise en fazla 15 ka ve 20 veya 30 dk da bir bus şansın varsa 10 dk da alırsın ama eskiden 20 dk da 15 bus...
  16. O

MALUM OYUNA DÖNECEK-PAZARCILARA ENGEL!

Evet mmorpg oyunu ama sen ilk başta buy pazar getirmesen oyuna düzen filan kalmaz pazarda ve server da fiyat dengesizliği olur buy pazar ilk başlarda yapılması lazımdı şuan oyunda en gereksiz event FT dir hem almıyor hem aynı kişiler giriyor onun yenine buy pazara kafa yorsaydi yönetim pazardan...
  17. O

Yeni Servar açılması

Adam haklı emin olun yeni server istemeyen user itemli ve keyfi yerinde olan kişidir bencede bu server pvp ye döndü
  18. O

Bir takim değisiklikler..buyrun efendim

Görsel değişim 2 seneyi bulacak bı yapamadılar gitti senin saydiklarin da bı 20 seneye gelir hadi iyisin:D
  19. O

Bir takim değisiklikler..buyrun efendim

Skil bar kitleme var zaten kitlediginde skil bardan çıkmıyor
  20. O

Slotlar dolu

Oradan bak GB satan hayatta kalmıyor yani :D