Bugun ki güncellemeyi lütfen hemen yapın

Pkks2ci55

Yeni Üye
Eskiden T1 deydi sadece her güncelleme sonrası daha kötü oluyor. Şuan lag T1 den 2 ve 3 e sıçramış durumda. Umarım tez vakte düzeltilir yoksa oyun hevesim kaçıyor, duzeltilene kadar da girmeyi düşünmüyorum..

Fletner

Game Master
Yönetici
Arkadaşlar sakin olalım, her büyük güncellemede başarıyla atlattığımız zorluklardan birini yaşıyoruz, alınan özgünleştirme ve geliştirme kararları doğrultusunda bu tarz problemlerin yaşanacağı kaçınılmaz oluyor. Unutmamalıyız ki amacımız sürekli ve stabil bir oyun olarak devam etmek. Bu doğrultuda ekip her zamankinden çok çalışıyor buna emin olabilirsiniz, bu sıkıntılı süreci pek çok kez atlattığımız gibi atlatacağımızdan ve günden güne daha iyiye gideceğimizden de şüpheniz olmasın.

Anlayışınız için teşekkürler.

aLarcin

Yeni Üye
Arkadaşlar sakin olalım, her büyük güncellemede başarıyla atlattığımız zorluklardan birini yaşıyoruz, alınan özgünleştirme ve geliştirme kararları doğrultusunda bu tarz problemlerin yaşanacağı kaçınılmaz oluyor. Unutmamalıyız ki amacımız sürekli ve stabil bir oyun olarak devam etmek. Bu doğrultuda ekip her zamankinden çok çalışıyor buna emin olabilirsiniz, bu sıkıntılı süreci pek çok kez atlattığımız gibi atlatacağımızdan ve günden güne daha iyiye gideceğimizden de şüpheniz olmasın.

Anlayışınız için teşekkürler.
Lag düzeltmesinin ivedi olarak gelmesi lazım slotu 8 kişi dönüyoruz ama bir tek ben gözüküyorum diğer charlar townda duruyor gözüyor :D bu sorunlara birlikte göğüs gerdiğimiz için exp sc hediye olarak vermelisiniz.?!