Cursed Valley Drop Level Aralığı

shimanki

Yeni Üye
Merhabalar, cursed valley seal drobu kaç level aralıklarında atıyor mob ile char arası aralık ne kadar olmalı?

Stella

Aktif Üye
50 LVL baz alırsak siz 45-55 LVL den cursed alabilirsiniz +15 mobdan drop alma oranı diye biliyorum cursed drobu +15 den bağımsız

Bysaatchi

Forum Moderatörü
+15 in cursed de olduğunu düşünmüyorum. 65 lwlim 9 gündür golemde yim. Hiç atmadı. Belkide lwli düşük olanlara atıyordur
Tek başınıza golemde BP değilseniz farm atmanız 50 lvl golemde 65 lvl olarak çok zor. Büyük ihtimal party ile yaptığınızda, partynizde 65+ oyuncular oldu ise cursed atmaz. Gelen güncelleme zaten bunun ile ilgili idi.

Stella

Aktif Üye
Tek başınıza golemde BP değilseniz farm atmanız 50 lvl golemde 65 lvl olarak çok zor. Büyük ihtimal party ile yaptığınızda, partynizde 65+ oyuncular oldu ise cursed atmaz. Gelen güncelleme zaten bunun ile ilgili idi.
İsterse golem'e tek atsın 65 lvl iken 50 lvl golemden cursed alma ihtimali yok diye biliyorum party de birinin olması +65 olması mesele değil Golem 56 ve üstüne cursed atmıyor olması lazım.

Bysaatchi

Forum Moderatörü
İsterse golem'e tek atsın 65 lvl iken 50 lvl golemden cursed alma ihtimali yok diye biliyorum party de birinin olması +65 olması mesele değil Golem 56 ve üstüne cursed atmıyor olması lazım.
50 lvl golemi 55 lvl ile kesiyor iseniz cursed alırsınız. 55 lvl Stone golemi 60 lvl ile keserseniz cursed gene alırsınız. Burada mantık şudur, mevcut seviyeniz den -5 ve +15 lvl farkında ki tüm moblardan cursed atar. Eğer partynizde bu belirtmiş olduğum seviye farkından farklı bir seviyeye sahip oyuncu var ise maalesef atmaz.

Ozaman golemler in cursed atmasını bi kontrol etsinler. Tek 9 gündür BP olarak farm yapıyorum

Bysaatchi

Forum Moderatörü
Sayın moderatör ya ben anlamadım. Ya siz bir önce yazıda, yazım yanlışı yaptınız. Yukarıda - 5ve +15 demişsiniz. Benim priestte 65 lwl yani +15 içinde oluyor
Yazdığım yazıda mavcut seviyenizden -5 ve +15 lvl farkı gayet anlaşılır bir betim. herhangi bir anlatım bozukluğuda göremedim.
Sizin priestiniz:
65 lvl ise -5 = 60 seviye mob cursed atar.
Golem 50 seviyedir. Bu yüzden atmaz.
65 lvl ise +15 = 80 seviyeye kadar mob cursed atar.
Detaylı anlatmak gerekir ise;
60-70 seviye aralığında ki tüm moblar cursed atar fakat oyunda en yüksek mob 70 dir. Bu yüzden +15 te ki +5 kısımı, yani 71,72,73,74,75,76,77,78,79,80 seviye moblar oyunda olmadığı için ve siz 65 seviye olduğunuz için cursed almak istiyorsanız, 60 ve 70 moblarını farmlamalısınız.

Stella

Aktif Üye
Yazdığım yazıda mavcut seviyenizden -5 ve +15 lvl farkı gayet anlaşılır bir betim. herhangi bir anlatım bozukluğuda göremedim.
Sizin priestiniz:
65 lvl ise -5 = 60 seviye mob cursed atar.
Golem 50 seviyedir. Bu yüzden atmaz.
65 lvl ise +15 = 80 seviyeye kadar mob cursed atar.
Detaylı anlatmak gerekir ise;
60-70 seviye aralığında ki tüm moblar cursed atar fakat oyunda en yüksek mob 70 dir. Bu yüzden +15 te ki +5 kısımı, yani 71,72,73,74,75,76,77,78,79,80 seviye moblar oyunda olmadığı için ve siz 65 seviye olduğunuz için cursed almak istiyorsanız, 60 ve 70 moblarını farmlamalısınız.
Ben yanlış anlamışım msj düzeltilmiştir.
Burda ki kafa karıştıran mevcut seviyenizin +15 i ibaresi mevcut seviyemizin -5 ve +5 i cursed atar -5 +15 i kutudan drop atar olması gerekiyor sanırım

Son düzenleme: