+15 in cursed de olduğunu düşünmüyorum. 65 lwlim 9 gündür golemde yim. Hiç atmadı. Belkide lwli düşük olanlara atıyordur45 LVL baz alırsak 40-60 LVL moblardan cursed alabilirsin.-5+15 diye biliyorum
Tek başınıza golemde BP değilseniz farm atmanız 50 lvl golemde 65 lvl olarak çok zor. Büyük ihtimal party ile yaptığınızda, partynizde 65+ oyuncular oldu ise cursed atmaz. Gelen güncelleme zaten bunun ile ilgili idi.+15 in cursed de olduğunu düşünmüyorum. 65 lwlim 9 gündür golemde yim. Hiç atmadı. Belkide lwli düşük olanlara atıyordur
İsterse golem'e tek atsın 65 lvl iken 50 lvl golemden cursed alma ihtimali yok diye biliyorum party de birinin olması +65 olması mesele değil Golem 56 ve üstüne cursed atmıyor olması lazım.Tek başınıza golemde BP değilseniz farm atmanız 50 lvl golemde 65 lvl olarak çok zor. Büyük ihtimal party ile yaptığınızda, partynizde 65+ oyuncular oldu ise cursed atmaz. Gelen güncelleme zaten bunun ile ilgili idi.
50 lvl golemi 55 lvl ile kesiyor iseniz cursed alırsınız. 55 lvl Stone golemi 60 lvl ile keserseniz cursed gene alırsınız. Burada mantık şudur, mevcut seviyeniz den -5 ve +15 lvl farkında ki tüm moblardan cursed atar. Eğer partynizde bu belirtmiş olduğum seviye farkından farklı bir seviyeye sahip oyuncu var ise maalesef atmaz.İsterse golem'e tek atsın 65 lvl iken 50 lvl golemden cursed alma ihtimali yok diye biliyorum party de birinin olması +65 olması mesele değil Golem 56 ve üstüne cursed atmıyor olması lazım.
Ozaman golemler in cursed atmasını bi kontrol etsinler. Tek 9 gündür BP olarak farm yapıyorumTek başınıza golemde BP değilseniz farm atmanız 50 lvl golemde 65 lvl olarak çok zor. Büyük ihtimal party ile yaptığınızda, partynizde 65+ oyuncular oldu ise cursed atmaz. Gelen güncelleme zaten bunun ile ilgili idi.
55 lvl de 50 lvl mobu keserseniz cursed alırsınız.Ozaman golemler in cursed atmasını bi kontrol etsinler. Tek 9 gündür BP olarak farm yapıyorum
Sayın moderatör ya ben anlamadım. Ya siz bir önce yazıda, yazım yanlışı yaptınız. Yukarıda - 5ve +15 demişsiniz. Benim priestte 65 lwl yani +15 içinde oluyor55 lvl de 50 lvl mobu keserseniz cursed alırsınız.
65 lvl de 50 lvl mobu keserseniz, alamazsınız.
Yazdığım yazıda mavcut seviyenizden -5 ve +15 lvl farkı gayet anlaşılır bir betim. herhangi bir anlatım bozukluğuda göremedim.Sayın moderatör ya ben anlamadım. Ya siz bir önce yazıda, yazım yanlışı yaptınız. Yukarıda - 5ve +15 demişsiniz. Benim priestte 65 lwl yani +15 içinde oluyor
Ben yanlış anlamışım msj düzeltilmiştir.Yazdığım yazıda mavcut seviyenizden -5 ve +15 lvl farkı gayet anlaşılır bir betim. herhangi bir anlatım bozukluğuda göremedim.
Sizin priestiniz:
65 lvl ise -5 = 60 seviye mob cursed atar.
Golem 50 seviyedir. Bu yüzden atmaz.
65 lvl ise +15 = 80 seviyeye kadar mob cursed atar.
Detaylı anlatmak gerekir ise;
60-70 seviye aralığında ki tüm moblar cursed atar fakat oyunda en yüksek mob 70 dir. Bu yüzden +15 te ki +5 kısımı, yani 71,72,73,74,75,76,77,78,79,80 seviye moblar oyunda olmadığı için ve siz 65 seviye olduğunuz için cursed almak istiyorsanız, 60 ve 70 moblarını farmlamalısınız.
Atmaz 5 lwl en fazla yüksek olabilirsin.Hocam şuna bir açıklık getirelim mob 50 LVL biz 56 LVL iz bu mob bize cursed atar mı ??
Dur dur ben anladım.Hocam şuna bir açıklık getirelim mob 50 LVL biz 56 LVL iz bu mob bize cursed atar mı ??
Bazen 1 saate 1 alırsın bazen 6 saatte bir. Benim en fazla aldığım 10 saate 8 falan. En düşük 10 saatte 3 adet. 500 yaratık keseceğim 1 tane garanti atar diye bir şey yok.Peki bir soru daha kaç yaratıkta bir atar?
Yada atma ihtimali % kaç?