Farm Slotları ve Getirileri

RD_®

Üye
Farm slotlarının 1 günlük gelir potansiyelini açıklayacağım.

Lard Orc

Günlük 45-50 m arası sadece coins farmı ile kazanılıyor. Ekstra olarak günlük ortalama 15 m değerin de middle scroll atıyor.

870 AP tek atmak için yeterli.

Albino Bun

Günlük 48 50 m arası coins kasıyor. Ekstra getirisi yok.

897 AP tek atmak için yeterli.

Smilodon

Günlük 33-36 m arası coins kasıyor. Ekstra getirisi yok.

860 AP tek atmak için yeterli.

Helldog

Günlük 32-35 m arası coins kasıyor. Ekstra getirisi yok.

864 AP tek atmak için yeterli.

Imperıal Skeleton

Günlük 30-33 m arası coins kasıyor. Ekstra getirisi yok.

910 AP tek atmak için yeterli.

Megatheron

Günlük 32-35 arası coin kasıyor. Ekstra getirisi yok.

Scolar

Günlük 33-35 m arası coins kasıyor. Ekstra getirisi yok.

1165 AP çift vuruş yapmak için yeterli.

Lamia

Günlük 40-45 m arası coins kasıyor. Ekstra olarak günlük 20 m değerinde middle scroll atıyor.

1150 AP çift vuruş yapmak için yeterli.

Goblin

Günlük 38-40 m arası coin kasıyor. Ekstrası yok

1160 AP çift vuruş yapmak için yeterli

Hornet

Günlük 39-41 m arası coins kasıyor. Ekstrası yok.

1315 AP çift vuruş yapmak için yeterli.

Coins farmın da önemli olan slotun seri ve ucuz maliyetle yapılmasıdır. Diğer slotların getirisi artan PuS fiyatlarından dolayı zaman harcamaya değmez.

Hesaplamalar okçu karakteri içindir. 2 hesap ile tek slotta yapmak kar oranını % 50 düşürür.

Belirtilen günlük Coins getirisinden 1 paket kummand + wolf + ok masrafını düştüğümüz de her slot için ortalama - 13 m düşerek hesaplayın. ( kummand tanesi 1 m olarak baz alındı güncel fiyat )

GOLD premium olmadan farm yapmak zararla sonuçlanır coins miktarını 2 kat arttırıyor. Silver premium gereksiz.

AYLIK HESAPLAMALAR

Bir örnekle aylık getiri hesaplaması yapalım Lard orc slotunu baz alacağım diğerlerini örnekle kendiniz hesaplayabilirsiniz. Gold premium, oto kutu ve kummand itemleri güncel pazar fiyatına göre hesaplanmıştır.

Lard orc seviyesi 40 olduğundan 56 lvl olunca drop atmaz middle class scroll kasamazsınız. Yaratık seviyesinden 15 seviyeye kadar drop alabilir.

Gold pre 110 m + 30 günlük oto kutu 80 m + 30 günlük kummand 360 m + wolf ve ok masrafı ( aylık yapınca az değil ) 30 m toplam 530 m.

Lard Orc Taban getirisini baz alalım günlük 45 m den aylık 10 gb 350 m coin yapar. Masrafı düştüğümüz de 820 m aylık gelir. net 800 m diyebiliriz. 56 + lvl karakter için sadece coins farmı yaparsanız.

Middle scroll ekstrasını hesaba katarsak 40-55 lvl arasında iseniz sadece orada kasarak 1 ayda 56 lvle anca gelirsiniz. Aylık
450 m scroll getirisi olur. Unutmayın tek vuruş için hesaplanıyor.

Eğer birden fazla cihaza sahipseniz aylık 10-20-30 gb rahatlıkla bu slotlar da farm yapabilir kendinizi geliştirebilirsiniz. PuS eşyaları kullanmadan bu farmlar söz konusu getiriler maalesef çok zor.

iyi oyunlar dilerim...

Son düzenleme:

PestControl

Kıdemli Üye

Lard Orc

Günlük 45-50 m arası sadece coins farmı ile kazanılıyor. Ekstra olarak günlük ortalama 15 m değerin de middle scroll atıyor.

Albino Bun

Smilodon

Helldog

Imperıal Skeleton

Megatheron

Scolar

Lamia

Günlük 40-45 m arası coins kasıyor. Ekstra olarak günlük 20 m değerinde middle scroll atıyor.

Goblin

Hornet

Coins farmın da önemli olan slotun seri ve ucuz maliyetle yapılmasıdır. Diğer slotların getirisi artan PuS fiyatlarından dolayı zaman harcamaya değmez.

Hesaplamalar okçu karakteri içindir. 2 hesap ile tek slotta yapmak kar oranını % 50 düşürür.

Belirtilen günlük Coins getirisinden 1 paket kummand + wolf + ok masrafını düştüğümüz de her slot için ortalama - 13 m düşerek hesaplayın. ( kummand tanesi 1 m olarak baz alındı güncel fiyat )

GOLD premium olmadan farm yapmak zararla sonuçlanır coins miktarını 2 kat arttırıyor. Silver premium gereksiz.

AYLIK HESAPLAMALAR

Bir örnekle aylık getiri hesaplaması yapalım Lard orc slotunu baz alacağım diğerlerini örnekle kendiniz hesaplayabilirsiniz. Gold premium, oto kutu ve kummand itemleri güncel pazar fiyatına göre hesaplanmıştır.

Lard orc seviyesi 40 olduğundan 56 lvl olunca drop atmaz middle class scroll kasamazsınız. Yaratık seviyesinden 15 seviyeye kadar drop alabilir.

Gold pre 110 m + 30 günlük oto kutu 80 m + 30 günlük kummand 360 m + wolf ve ok masrafı ( aylık yapınca az değil ) 30 m toplam 530 m.

Lard Orc Taban getirisini baz alalım günlük 45 m den aylık 10 gb 350 m coin yapar. Masrafı düştüğümüz de 820 m aylık gelir. net 800 m diyebiliriz. 56 + lvl karakter için sadece coins farmı yaparsanız.

Middle scroll ekstrasını hesaba katarsak 40-55 lvl arasında iseniz sadece orada kasarak 1 ayda 56 lvle anca gelirsiniz. Aylık

Eğer birden fazla cihaza sahipseniz aylık 10-20-30 gb rahatlıkla bu slotlar da farm yapabilir kendinizi geliştirebilirsiniz. PuS eşyaları kullanmadan bu farmlar söz konusu getiriler maalesef çok zor.

iyi oyunlar dilerim...
Coin sc kullanılır mı?

EbaJ

Üye
Dark mage gol preli 10 k kisi basi atior 4 char ile 1 tanesi mp potu basior dierleri basmior coins sc siz yan drop ib ii ix raptor shard elixer orayida deneyebiliriniz + cursed atior

Bi kaç sorum var.
Bu slotlar da lwl fark eder mi? (lwl yükseldikçe gelen coins düşer mi)
BP pri de aynı kazançları sağlar mı?
Gold pre olunca coinsler 2kat mı oluyor?

RD_®

Üye
Bi kaç sorum var.
Bu slotlar da lwl fark eder mi? (lwl yükseldikçe gelen coins düşer mi)
BP pri de aynı kazançları sağlar mı?
Gold pre olunca coinsler 2kat mı oluyor?
yaratık seviyesi ile kendi seviyen arasında 15 fark var ise drop atmaz. coins her level için aynıdır.
bp pri ile bu slotlar da farm yapılmaz.
gold pre olunca exp %30 coins 2x artar :)

oyuncu

Üye

Lard Orc

Albino Bun

Smilodon

Helldog

Imperıal Skeleton

Megatheron

Scolar

Lamia

Goblin

Hornet

AYLIK HESAPLAMALAR

iyi oyunlar dilerim...
Güzel anlatmışsın da saydigin slotlarda gbciler var slota otursan hemen 3 ,4 carla ks atmaya geliyorlar nasıl kasalm

Stella

Üye
Valla yeni oyuncu için farm da hayal yada bu bilindik slotlar hayal ks atayım slot almaya çalışayım desen 3 4 char sokuyor adam oyuna , herkesin elinin altında 3 4 tane telefon mu var onu da anlamadım...
sürekli aynı slotta aynı adam var ( yanlış anlaşılmasın oyun 10 sene açık kalsın o adam orda 10 sene kalsın hakkıdır bunu tartışmayacağım ) çok charı var old takısı var elinde +8 ib görev shelleri var yani var oğlu var bizim tek hatamız reklamı yapılmayan bir oyunu sosyal medyada görüp başlamak...
günlük 10m 15m arası para kasıp anvilin önüne atıyoruz kendimizi 3 5 itemden şansa geçerde belki bişey olur diye...
Cursed güzel kasıyordum char 56 oldu charı sileyim dedim silindi bi char daha yaptım yine 56 oldu yapcak silecek char kalamdı farm yapacak char da yok cz de tek yiyorsun diğer yerler kapalı gişe bu kurttlar sofrasından nasıl çıkacağız bakalım..

Bysaatchi

Forum Moderatörü
Valla yeni oyuncu için farm da hayal yada bu bilindik slotlar hayal ks atayım slot almaya çalışayım desen 3 4 char sokuyor adam oyuna , herkesin elinin altında 3 4 tane telefon mu var onu da anlamadım...
sürekli aynı slotta aynı adam var ( yanlış anlaşılmasın oyun 10 sene açık kalsın o adam orda 10 sene kalsın hakkıdır bunu tartışmayacağım ) çok charı var old takısı var elinde +8 ib görev shelleri var yani var oğlu var bizim tek hatamız reklamı yapılmayan bir oyunu sosyal medyada görüp başlamak...
günlük 10m 15m arası para kasıp anvilin önüne atıyoruz kendimizi 3 5 itemden şansa geçerde belki bişey olur diye...
Cursed güzel kasıyordum char 56 oldu charı sileyim dedim silindi bi char daha yaptım yine 56 oldu yapcak silecek char kalamdı farm yapacak char da yok cz de tek yiyorsun diğer yerler kapalı gişe bu kurttlar sofrasından nasıl çıkacağız bakalım..
Merhaba @Stella

Oyunu solo oynamaya çalıştığını farkettim.
Buna katkı olması açısından, solo oynar iken karakterinizin ve karakterinizi donattığınız eşya (item) ve karakterinizin seviyesi gibi etkenlerin çok yararı olmakta.
Atağınız, defansınız ve sağlığınızın yüksek olması, farm yapmak istediğinizde daha rahat ve daha farklı mobları farmlamanız için olanak sağlamakta.
Burada @RD_® yeni başlayan kullanıcılara rehber olması açısından 10 mobun getirisini örnek göstermiştir ve katkıları için teşekkür ederim.
Oyunda birçok harita, çokça slot ve bu slotlara müteakip 1000 lerce mob var farmlamanız için.
Eğer mevcut seviyeniz ve itemleriniz diğer mobları kesmenize olanak vermiyor ise. Oyunu, arkadaş edinerek veya party (ekip) kurarak ya da clana (kamp) girerek kesilmesi zor olan mobları kesmenize katkı sağlayacaktır.
Oyunumuz evet "ZOR" dur ve kolay olmayacaktır. Malumunuz oyun bir MMORPG fun yapımı mobil Knight Online ve özgün oyun olma yolunda güncelleme ve update edilen bir konumda şu anda. Eğer daha öncesinden bu tür oyunlara aşinalığınız yok ise, sizin için daha da zor olacaktır oynaması. Bu yüzden öncelik ile oyunu oynayarak tecrübe etmeniz gerekmekte. Oyunun yapısal sistemine alışmanız zaman alacaktır.
Size tavsiyem oyunu oynar iken karşılaştığınız zorlukları, alternatif yollar ile aşmanız. Eğer bu şekilde bir yol izler ve bunu kendinize "Motto" edinirseniz oyunu daha keyif alarak oynayacağınıza eminim.

İyi günler dilerim.

Bknz: "Motto" Kişinin hayat felsefesini belirleyen söz ya da özdeyiş.
Örneğin: "Başarıya giden yolda çekilen çile kutsaldır''

Son düzenleme:

Stella

Üye
Oyun oynamaya yeni başlamadım MMORPG kısmına da gayet aşinayım sadece bu oyuna yeni başladım..
Atağımın , defansımın , ve karakterimin sağlam olması için farm yapmam farm yapabilmem için de atak def ve karakter sağlamlığı gerekli olduğunu söylüyorsunuz güzel çelişki..
Bende @RD_® ye teşekkür ederim birçok farm slotu ile ilgili çok net ve açıklayıcı bir üslup ile yazdığı yazıdan dolayı..

Oyunda birçok harita ve farklı mob var farm yapabilmem için evet ama o 1000 lerce mobdan sadece bir kısmı aylık gold pre + wolf + varsa pot masrafını karşılayabiliyor bunun üstünde getirisi olan slotlar da ilk yazdığım yazıdaki güzide itemli arkadaşlar tarafından esir alınmış durumda :)

Hangi clan yada party yukarda bahsedilen slotlara ekip arkadaşı alıyor onu da çok merak etmiş durumdayım şuan varsa böyle bir klan üye olmak için clana 1 gold pre de hediye edebilirim :)

Bu oyun ve türevleri konusunda gerekli tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum ...
Tavsiyelerinizi de bekliyorum yukarıda mesaj da yaşadığım zorlukları hangi alternatif yollar ile aşacağıma dair..

Bysaatchi

Forum Moderatörü
Oyun oynamaya yeni başlamadım MMORPG kısmına da gayet aşinayım sadece bu oyuna yeni başladım..
Atağımın , defansımın , ve karakterimin sağlam olması için farm yapmam farm yapabilmem için de atak def ve karakter sağlamlığı gerekli olduğunu söylüyorsunuz güzel çelişki..
Bende @RD_® ye teşekkür ederim birçok farm slotu ile ilgili çok net ve açıklayıcı bir üslup ile yazdığı yazıdan dolayı..

Oyunda birçok harita ve farklı mob var farm yapabilmem için evet ama o 1000 lerce mobdan sadece bir kısmı aylık gold pre + wolf + varsa pot masrafını karşılayabiliyor bunun üstünde getirisi olan slotlar da ilk yazdığım yazıdaki güzide itemli arkadaşlar tarafından esir alınmış durumda :)

Hangi clan yada party yukarda bahsedilen slotlara ekip arkadaşı alıyor onu da çok merak etmiş durumdayım şuan varsa böyle bir klan üye olmak için clana 1 gold pre de hediye edebilirim :)

Bu oyun ve türevleri konusunda gerekli tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum ...
Tavsiyelerinizi de bekliyorum yukarıda mesaj da yaşadığım zorlukları hangi alternatif yollar ile aşacağıma dair..
Merhaba @Stella

MMORPG tarzı oyunu oynadıysanız dikkat edeceğiniz ilk husus oyunun dinamiklerine alışmanız olacaktır. Bir slota kummand bırakıp oynamak zorunlu tutulmamıştır.
Mümkünse manuel ile oynamayı da deneyebilirsiniz bu sayede "KUMMAND" masrafını alışıncaya kadar telafi etmiş olursunuz.
Ayrıca benim gördüğüm kadarı ile size uygun boş birçok slot mevcut ORD haritasında kongau ve grell gibi.
Bu slotlarda middle class upgrade scroll ve çeşitli (+5) takılar farmlamayı deneyebilirsiniz.
IMG_20230116_124632.jpg
Diğer sorununuza gelecek olursak
Discord sunucumuzu ziyaret edebilirsiniz
Discord sayfamızı ziyaret ettikten sonra klan-tanıtım-arıyorum sekmesine girip
Buradan size uygun clanı aramak için talepte bulunabilirsiniz.
Sizin dediğiniz gibi belli başlı slotlar full ise başka alternatif slotları aramanız gerekmekte, zira dolu olan slotları boşaltmak gibi bir yetkim yok. Olsa da bu oyuna müdahale etmek olur ve yapılamaz maalesef.
Ben sizin gibi oyunu oynayan bir playerim, fikir ve seçenek sunarak yardımcı olmaya çalışıyorum.

İyi oyunlar.

Stella

Üye
Oyunda tabi ki kummand zorunlu değil bir konfor sizden kummand kurulu slotları boşaltın diye bir talebim de olmadı aslında sizden bir talebim de olmadı sadece olay örgüsünün zorluğundan bahsettim bankamda 2 sayfaya yakın +5 str ve dex takı var hali hazırda da cursed kastığımı ve bu yazılan slotların bizim için hayal ötesi olduğunu belirttim :)
Sabah saat 09:00 dan şuan saat 13:40 yaklaşık 4 saatir bahsettiğiniz slotlara benzer bir slotta farm dayım ;
Yaklaşık 342 mana potu 6600 x 342 : 2.257.200
Kummand 2 adet x 1 m : 2.000.000
Güncel pus fiyatları ile gold pre maliyeti : 611.110
Güncel pus fiyatları ile oto kutu maliyeti : 444.000
Toplam maliyet : 5.312.310

Slotun 4 saatlik getirisi ;
21 adet mid class x 150.000 : 3.150.000
2 adet cursed ( cursed de bu güne kadar ki drop oranım : Toplam kazanılan cursed 19 alınan kutu 5 ben çıkan kutuyu kırdım bir çoğundan 10m 20m lik droplar aldım )
coin geliri ortalama 2.000.000

Yani özetle bahsettiğiniz slotlarda 4 saat farm yaptığımız zaman bana kar kalan 2 adet cursed ki bu da level im yettiği kadar yapabildiğim bir farm... char acacak boş slotum kalmadı ve bu charda 56 olduktan sonra farm yapabileceğim alanın kısıtlı olduğunu belirttim..

Bysaatchi

Forum Moderatörü
Merhaba @Stella

Ben pek anlamadım senin yaptığın bu hesabı, o yüzden çıktım oyundan bıraktım herşeyi ve sana benim yaptığım hesabı değil, bizzat kastığım farmın getirisinin kendisini yazayım dedim. Konuyu kapatmak istemiyorum, çünkü gördüğüm kadarı ile yeni oyunculara yardımcı olması babında @RD_® nin açmış olduğu konuya;
Yeni oyuncular için bunlar hayal
Bilindik slotlar da kasmak hayal
Herkesin elinin altında 3-4 tel var
Sürekli aynı slotta aynı adam
Zaten reklamsız oyuna başlayıp hata ettik
Cz de tek yiyorsun kasılmaz
Cursed iyiydi ama bozdular
Upgrade zaten şansa geçecekte
Gibisinden, çok memnuniyetsiz ve sadece eleştirmek için eleştirip alay etmeye çalışıyorsun.
Sana fikir veriyorum ve yardımcı olacak fikrimin içinde çelişki arıyorsun.
"1000 lerce mobdan sadece bir kısmı aylık gold pre + wolf + varsa pot masrafını karşılayabiliyor"
Oyunda mob kalmamış gibi, gerçekdışı söylemler.
Oyunda clan kalmamış gibi;
"bir klan üye olmak için clana 1 gold pre de hediye edebilirim :) "
Diye kale almalar falan hoş değil.
Ben moderatörden çok oyuncuyum ve öyle sana kısa kısa cevaplar verip kestirip atmam. İnsanlara yardımcı olmak benim "Mottom" ve lütfen bunu suistimal etmeye çalışma.
4 saattlik hesaplar 2 m - 5m
Cursedden alınan 80m lik kutuları açıp 10-20 m gibi gösterip hesaplama olmaz.
Kendi yaptığım farm buyur @Stella

Kongau da 12 saat yarım slotta 3 tane kongau da sadece, 60-75 arası middle atıyor. 24 saatte 120-150 arası. Şimdi ki slotlar 8-10 taneden fazla. +8 ib ya da +9 ironx +8 fp set ve +5 dex takılı 60 lvl okçu 4 basic atışta 1 kongau kesebiliyor ve mana falan da harcamıyor. 24 saatte 6 tane mob slotunu hesaplarsan en aşa 250 en fazla 300 arası middle bırakıyor. Bu da 37.5m ila 45m arası. 1m den kummand hesaplarsan günlük -12 m.
Yani günlük 25m 33 m arası bırakır.
Aylık için 360 tane alırsan sana 900 k dan da satarlar. Markette 950k-1000k arasında. Kısaca aylık
1.125(11GB 250m)- 1.350(13gb 50m)
1 m den aylık kummandı da düş -360m
1 Gold premium -110m, oto loot -85 m
den sonucu bulursun. 500m-750m arası
Buna ne çıkan +5 takıları ne de coin farmını da eklemiyorum. Coini wolfa say, daha fazla kalır da neyse konu sapmasın.
Ayrıca karakteri kasıp belli bir iteme sahip olduğunda 60 lvl ile kongau farmlamak yerine 50 seviye ve üzeri old dex takılı +9 fp li char ile kongau farmladığında gene 4 atışta kongau kesip cursed de kasabileceğini ekle. "Oyun oynamaya yeni başlamayan MMORPG kısmına da gayet aşina olan" @Stella , sana alternatifi bul derken kast ettiğim buydu.
Hatta bu clan yok diye sağa sola dağıtacağın gold premiumu da mümkünse kendin kullan +110m in cebinde kalır ve daha çok Gold farmlarsın.
Ben şimdi sana bunları anlattım ama bu konuyu okuyanlar senden önce geçip slotlara kasacaklar ve sen yine slotlar hayal, bilindik slotlarda aynı adamlar demeye devam edeceksin :)

İyi oyunlar.

Son düzenleme:

Stella

Üye
Bahsettiğiniz farm charına +8 ib ye +9 fp ye sahip olsam emin olun farm ile uğraşmam.. yanlış anlaşılmış size iyi forumlar..

suskunkral

Yeni Üye
Stella bende senin durumunda olduğum için seni gayet iyi anlıyorum,oyuna yeni başladım görevlerle ilerleyip görev seti dizip 59 level olabildim, çok az sermaye ile +1 chitin alip +6 yapip satmaya başladım ara ara kommand ve middle alip satiyorum ve hala yapiyorum suan yavaş yavaş shell ib raptor +6 yapip satiyorum 130m ye +8 rogue fp set aldım ve ortalama 5 gb param var nekadar sürede dersen üstüne varamadığım için 7-8 gb kasabildim daha aktif olsam daha iyi getirisi olacağına eminim ha bazen bi çantada 5 tane +6 çıkıyor bazen de 11-12 parça çıkıyo tamamen şans

RD_®

Üye
Arkadaşlar siz istiyorsunuz ki herşey 1 ay içinde olsun hemen gelişelim. Ben 15 yıllık knight tecrübesine sahibim ve gelişimim çok hızlı oldu. Oyunu öğrenmek bir süreç gelişmek bir süreç herşeyin tadını çıkarın 1 ayda full item dizip cz çıkarsanız pvp den farkı olmaz. Ben 2 senedir oynuyorum ve size tecrübemi paylaştım.

Bahsettiğim slotlar da lard orc, megatheron, helldog, ımpreal skeleton ve Albino bun düşük ap yüksek getirili slotlar. Kimse kusura bakmasın da oyun tamamen bedava değil birşeyler almak için birşeyler vermek gerek. Google playde ya da başka oyunda sezon ödülleri için tonlarca para yığılıyor da buraya gelince neden sızlama oluyor anlamıyorum.

7 ix 8 fp set 2 tane old takı kolye ve belt bide 62 lvl oldunmu at farma aylık 8 gb net getirisi olan slotlar bunların çoğu. 3 ayda 8 ib 8 chitin set takılar alınır.

Ya biraz tadını çıkarın eğlenin ortam kurun klana girin discorda girin muhabbet sohbet arkadaşlık. Bu oyunu oyundan daha çok cazip kılan ortam ve arkadaşlığın olması.