Farm Slotları ve Getirileri

ChangedUserName

Kıdemli Üye
Bu konuyla ilgili @Themis @Narynkol sizlerden tek ricam olabilir , yeni başlayan ve emek ile gelişmek isteyen arkadaşlar için görev için kesilmesi gereken mobların en azından bilinen farm slotlarının haricinde olması gerektiğidir . Normalde toplu parti ile farm slotlarına gidilince daha keyifli oluyor fakat yeni başlayan için toplanmak biraz mesele olabilir .

Özellikle düşük hp li moblar için düzenleme yapılabilir , örneğin eslant dtc görevi uruk gorevınden daha rahat yapılabilir . yüksek hp li moblarda son vuruş ihtimali daha yüksek .

@RD_® arkadaşımız çok güzel bir şekilde izah etmiş mücadele edip etmemek ya da hala bir köşede oturup seyretmek oyuncu arkadaşlarıma kalmış birşey . Hayırlı geceler .

Arkadaşlar siz istiyorsunuz ki herşey 1 ay içinde olsun hemen gelişelim. Ben 15 yıllık knight tecrübesine sahibim ve gelişimim çok hızlı oldu. Oyunu öğrenmek bir süreç gelişmek bir süreç herşeyin tadını çıkarın 1 ayda full item dizip cz çıkarsanız pvp den farkı olmaz. Ben 2 senedir oynuyorum ve size tecrübemi paylaştım.

Bahsettiğim slotlar da lard orc, megatheron, helldog, ımpreal skeleton ve Albino bun düşük ap yüksek getirili slotlar. Kimse kusura bakmasın da oyun tamamen bedava değil birşeyler almak için birşeyler vermek gerek. Google playde ya da başka oyunda sezon ödülleri için tonlarca para yığılıyor da buraya gelince neden sızlama oluyor anlamıyorum.

7 ix 8 fp set 2 tane old takı kolye ve belt bide 62 lvl oldunmu at farma aylık 8 gb net getirisi olan slotlar bunların çoğu. 3 ayda 8 ib 8 chitin set takılar alınır.

Ya biraz tadını çıkarın eğlenin ortam kurun klana girin discorda girin muhabbet sohbet arkadaşlık. Bu oyunu oyundan daha çok cazip kılan ortam ve arkadaşlığın olması.
kral 62 lvlde dedigin itemler ile nerede farm atabiliriz. imperial skeleton albino bun v.s gibi slotlarda mı ?

Şuan bende 64 BP pri ile golem de farm yapıyorum. Tüm giderleri çıkınca saatlik 1m coins kalıyor. Azda olsa çöplerden de kazanıyorum. Benim merak ettiğim 15lwl geçince chitin atmayı bırakır mı?

JUDİTH

Üye
Arkadaşlar siz istiyorsunuz ki herşey 1 ay içinde olsun hemen gelişelim. Ben 15 yıllık knight tecrübesine sahibim ve gelişimim çok hızlı oldu. Oyunu öğrenmek bir süreç gelişmek bir süreç herşeyin tadını çıkarın 1 ayda full item dizip cz çıkarsanız pvp den farkı olmaz. Ben 2 senedir oynuyorum ve size tecrübemi paylaştım.

Bahsettiğim slotlar da lard orc, megatheron, helldog, ımpreal skeleton ve Albino bun düşük ap yüksek getirili slotlar. Kimse kusura bakmasın da oyun tamamen bedava değil birşeyler almak için birşeyler vermek gerek. Google playde ya da başka oyunda sezon ödülleri için tonlarca para yığılıyor da buraya gelince neden sızlama oluyor anlamıyorum.

7 ix 8 fp set 2 tane old takı kolye ve belt bide 62 lvl oldunmu at farma aylık 8 gb net getirisi olan slotlar bunların çoğu. 3 ayda 8 ib 8 chitin set takılar alınır.

Ya biraz tadını çıkarın eğlenin ortam kurun klana girin discorda girin muhabbet sohbet arkadaşlık. Bu oyunu oyundan daha çok cazip kılan ortam ve arkadaşlığın olması.
Bir arkadaş tanıyorum yaklaşık 1.5 sene farm atarak np si bitip 0 lanıp np alarak farm yaptı charını dizdi biraz sabır gerektiren bi durumdur bu arkadaşa katılıyorum

BlackSea

Yeni Üye
Farm slotlarının 1 günlük gelir potansiyelini açıklayacağım.

Lard Orc

Günlük 45-50 m arası sadece coins farmı ile kazanılıyor. Ekstra olarak günlük ortalama 15 m değerin de middle scroll atıyor.

870 AP tek atmak için yeterli.

Albino Bun

Günlük 48 50 m arası coins kasıyor. Ekstra getirisi yok.

897 AP tek atmak için yeterli.

Smilodon

Günlük 33-36 m arası coins kasıyor. Ekstra getirisi yok.

860 AP tek atmak için yeterli.

Helldog

Günlük 32-35 m arası coins kasıyor. Ekstra getirisi yok.

864 AP tek atmak için yeterli.

Imperıal Skeleton

Günlük 30-33 m arası coins kasıyor. Ekstra getirisi yok.

910 AP tek atmak için yeterli.

Megatheron

Günlük 32-35 arası coin kasıyor. Ekstra getirisi yok.

Scolar

Günlük 33-35 m arası coins kasıyor. Ekstra getirisi yok.

1165 AP çift vuruş yapmak için yeterli.

Lamia

Günlük 40-45 m arası coins kasıyor. Ekstra olarak günlük 20 m değerinde middle scroll atıyor.

1150 AP çift vuruş yapmak için yeterli.

Goblin

Günlük 38-40 m arası coin kasıyor. Ekstrası yok

1160 AP çift vuruş yapmak için yeterli

Hornet

Günlük 39-41 m arası coins kasıyor. Ekstrası yok.

1315 AP çift vuruş yapmak için yeterli.

Coins farmın da önemli olan slotun seri ve ucuz maliyetle yapılmasıdır. Diğer slotların getirisi artan PuS fiyatlarından dolayı zaman harcamaya değmez.

Hesaplamalar okçu karakteri içindir. 2 hesap ile tek slotta yapmak kar oranını % 50 düşürür.

Belirtilen günlük Coins getirisinden 1 paket kummand + wolf + ok masrafını düştüğümüz de her slot için ortalama - 13 m düşerek hesaplayın. ( kummand tanesi 1 m olarak baz alındı güncel fiyat )

GOLD premium olmadan farm yapmak zararla sonuçlanır coins miktarını 2 kat arttırıyor. Silver premium gereksiz.

AYLIK HESAPLAMALAR

Bir örnekle aylık getiri hesaplaması yapalım Lard orc slotunu baz alacağım diğerlerini örnekle kendiniz hesaplayabilirsiniz. Gold premium, oto kutu ve kummand itemleri güncel pazar fiyatına göre hesaplanmıştır.

Lard orc seviyesi 40 olduğundan 56 lvl olunca drop atmaz middle class scroll kasamazsınız. Yaratık seviyesinden 15 seviyeye kadar drop alabilir.

Gold pre 110 m + 30 günlük oto kutu 80 m + 30 günlük kummand 360 m + wolf ve ok masrafı ( aylık yapınca az değil ) 30 m toplam 530 m.

Lard Orc Taban getirisini baz alalım günlük 45 m den aylık 10 gb 350 m coin yapar. Masrafı düştüğümüz de 820 m aylık gelir. net 800 m diyebiliriz. 56 + lvl karakter için sadece coins farmı yaparsanız.

Middle scroll ekstrasını hesaba katarsak 40-55 lvl arasında iseniz sadece orada kasarak 1 ayda 56 lvle anca gelirsiniz. Aylık
450 m scroll getirisi olur. Unutmayın tek vuruş için hesaplanıyor.

Eğer birden fazla cihaza sahipseniz aylık 10-20-30 gb rahatlıkla bu slotlar da farm yapabilir kendinizi geliştirebilirsiniz. PuS eşyaları kullanmadan bu farmlar söz konusu getiriler maalesef çok zor.

iyi oyunlar dilerim...
Teşekkür ederim güzel bir paylaşım olmuş eline emeğine sağlık...

Lard Orc

Günlük 45-50 m arası sadece coins farmı ile kazanılıyor. Ekstra olarak günlük ortalama 15 m değerin de middle scroll atıyor.

Albino Bun

Smilodon

Helldog

Imperıal Skeleton

Megatheron

Scolar

Lamia

Günlük 40-45 m arası coins kasıyor. Ekstra olarak günlük 20 m değerinde middle scroll atıyor.

Goblin

Hornet

Coins farmın da önemli olan slotun seri ve ucuz maliyetle yapılmasıdır. Diğer slotların getirisi artan PuS fiyatlarından dolayı zaman harcamaya değmez.

Hesaplamalar okçu karakteri içindir. 2 hesap ile tek slotta yapmak kar oranını % 50 düşürür.

Belirtilen günlük Coins getirisinden 1 paket kummand + wolf + ok masrafını düştüğümüz de her slot için ortalama - 13 m düşerek hesaplayın. ( kummand tanesi 1 m olarak baz alındı güncel fiyat )

GOLD premium olmadan farm yapmak zararla sonuçlanır coins miktarını 2 kat arttırıyor. Silver premium gereksiz.

AYLIK HESAPLAMALAR

Bir örnekle aylık getiri hesaplaması yapalım Lard orc slotunu baz alacağım diğerlerini örnekle kendiniz hesaplayabilirsiniz. Gold premium, oto kutu ve kummand itemleri güncel pazar fiyatına göre hesaplanmıştır.

Lard orc seviyesi 40 olduğundan 56 lvl olunca drop atmaz middle class scroll kasamazsınız. Yaratık seviyesinden 15 seviyeye kadar drop alabilir.

Gold pre 110 m + 30 günlük oto kutu 80 m + 30 günlük kummand 360 m + wolf ve ok masrafı ( aylık yapınca az değil ) 30 m toplam 530 m.

Lard Orc Taban getirisini baz alalım günlük 45 m den aylık 10 gb 350 m coin yapar. Masrafı düştüğümüz de 820 m aylık gelir. net 800 m diyebiliriz. 56 + lvl karakter için sadece coins farmı yaparsanız.

Middle scroll ekstrasını hesaba katarsak 40-55 lvl arasında iseniz sadece orada kasarak 1 ayda 56 lvle anca gelirsiniz. Aylık

Eğer birden fazla cihaza sahipseniz aylık 10-20-30 gb rahatlıkla bu slotlar da farm yapabilir kendinizi geliştirebilirsiniz. PuS eşyaları kullanmadan bu farmlar söz konusu getiriler maalesef çok zor.

iyi oyunlar dilerim...
Hocam lard orc ta 1 saatir takılıyorum lwl 35 middle atmadı henüz droptan çıkarıldı mı acaba. Sadece çöp item atıyor

Rstkhrmn

Aktif Üye

Lard Orc

Albino Bun

Smilodon

Helldog

Imperıal Skeleton

Megatheron

Scolar

Lamia

Goblin

Hornet

AYLIK HESAPLAMALAR

iyi oyunlar dilerim...
Daha bugün ticket attım ne yaparsam yapayım herifler öyle birşey kullanıyor ki kutu alamıyorum İtemli itemsiz lvli lvlsiz fark etmiyor abi kutu mutu alınmıyor hiç bir yerden birşeyler var ama çözemedim ticket attım .. tşkler bilgilerin için ayrıca da