Oyuncu Odaklı değilsiniz.

Merhaba @Bysaatchi konuyu bu şekilde kilitlemenize anlam veremiyorum ben biletimin öne alınmasını söylemedim oraya size bu işlemlerin nereye vardığını daha başka nereden ulaştıracağız TİCKET den ulaşamayalım WhatsApp dan ulaşamayalım discord dan ulaşmayalım forumdan ulaşamayalım nerden ulaşalım ?

Konulara çok önyargılı bakış açınız var WhatsApp destek hattı diye geçiyor doğru mu peki ben WhatsApp üzerinden sizden destek alamayacak isem TİCKET aynı şekilde destek bildirim kanalı ve 24 saatte bir TİCKET cevap alamayacak ise forum ki özellikle tüm topluluğun özgür paylaşım yapmasını sağlayan bir yer iken burada şirketinizi karalama veya kötüleme yapmamış iken sizin konulara kilit atıp bizi ticket ekibine yönlendirmeniz saçma Siz eğer bu firmada bir görevli iseniz birbiriniz ile iletişim halinde olmalısınız Benim Yazılan Yazılarım 1 i görmüyorsa diğer personeller elbet görüyordur ve bu konu hakkında siz kendi ekibimize geri bildirim yapmıyor musunuz bu her iş yerinde vardır günlük raporlama haftalık raporlama hatta aciliyeti olan konularda saatlik raporlama yapılır siz ?

Bysaatchi

Forum Moderatörü
Merhaba @Bysaatchi konuyu bu şekilde kilitlemenize anlam veremiyorum ben biletimin öne alınmasını söylemedim oraya size bu işlemlerin nereye vardığını daha başka nereden ulaştıracağız TİCKET den ulaşamayalım WhatsApp dan ulaşamayalım discord dan ulaşmayalım forumdan ulaşamayalım nerden ulaşalım ?
Merhaba @MANAS_Gaming

Ben bann loglarına, resmi web sitesinden baktığımda sınırsız bannlandığınızı görüyorum.
IMG_20230125_114401.jpg
Sanırım KVKK etik değerler gereği paylaşılmamış.
Kilitli konuda size anlatmak istediğim sabırla beklemeniz. Burası Forum ve buradan maalesef yardım alamıyorsunuz. Bizler attığınız ticketleri görüp okuyamıyoruz veya ayrıcalık yapılmıyor ne bana ne de diğer oyunculara. Ben de her oyuncu gibi ticket attığım da:
IMG_20230125_121612.jpg
8 saat ila 5 gün arasında bekliyorum.
IMG_20230125_121823.jpg
Tekrar ediyorum, burası forum ve bu tür konular açıldığında bizim forum harici oyuna veya destek sistemi ile bağlantımız olmadığı için, sizden ricam sakinliğinizi koruyup beklemeniz ve geri dönüş yapıldıktan sonra eğer bu geri dönüş sizi memnun etmez ise, o zaman en son çare olarak, "cevap verilmiş biletin" numarasını yazıp buradan durumunuzu anlatırsanız eğer, daha uygun olacaktır.
Ayrıca destek sistemi saat (13:00-01:00) arasında aktiftir. Bu saatler arasında tekrar iletişime geçmeyi deneyin lûtfen.
IMG_20230125_123250.jpg

İyi günler.

Bizi üzen durumu ben TİCKET de belirttim zaten ama hesabın süresiz banlanması asıl üzücü durum budur benim elimde olmayan bir durum söz konusu bu da insanı çileden çıkartıyor hesabı ele alan şahıs hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum ancak bazı işlemler gerekiyor ticketim önemi o yüzden kolay gelsin iyi çalışmalar

Bysaatchi

Forum Moderatörü
Bizi üzen durumu ben TİCKET de belirttim zaten ama hesabın süresiz banlanması asıl üzücü durum budur benim elimde olmayan bir durum söz konusu bu da insanı çileden çıkartıyor hesabı ele alan şahıs hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum ancak bazı işlemler gerekiyor ticketim önemi o yüzden kolay gelsin iyi çalışmalar
Dediğim gibi bu durumu yarım saat sonra wp den saat 13:00/01:00 arasında tekrar iletebilirsiniz, çünkü bu saatler arasında hizmet vermektedir.