Merhaba
@Bysaatchi konuyu bu şekilde kilitlemenize anlam veremiyorum ben biletimin öne alınmasını söylemedim oraya size bu işlemlerin nereye vardığını daha başka nereden ulaştıracağız TİCKET den ulaşamayalım WhatsApp dan ulaşamayalım discord dan ulaşmayalım forumdan ulaşamayalım nerden ulaşalım ?
Merhaba
@MANAS_Gaming
Ben bann loglarına, resmi web sitesinden baktığımda sınırsız bannlandığınızı görüyorum.

Sanırım KVKK etik değerler gereği paylaşılmamış.
Kilitli konuda size anlatmak istediğim sabırla beklemeniz. Burası Forum ve buradan maalesef yardım alamıyorsunuz. Bizler attığınız ticketleri görüp okuyamıyoruz veya ayrıcalık yapılmıyor ne bana ne de diğer oyunculara. Ben de her oyuncu gibi ticket attığım da:

8 saat ila 5 gün arasında bekliyorum.

Tekrar ediyorum, burası forum ve bu tür konular açıldığında bizim forum harici oyuna veya destek sistemi ile bağlantımız olmadığı için, sizden ricam sakinliğinizi koruyup beklemeniz ve geri dönüş yapıldıktan sonra eğer bu geri dönüş sizi memnun etmez ise, o zaman en son çare olarak, "cevap verilmiş biletin" numarasını yazıp buradan durumunuzu anlatırsanız eğer, daha uygun olacaktır.
Ayrıca destek sistemi saat (13:00-01:00) arasında aktiftir. Bu saatler arasında tekrar iletişime geçmeyi deneyin lûtfen.
İyi günler.