Oyunun Arka Planda Çalışmaması - Kullanılamayan Telefon

Tolga

Yeni Üye
Oyuna yeni başladık, çok eğleniyoruz fakat biz çalışan insanlar olarak oyunun arka planda çalışamamasının mantığını anlamış değiliz. Pazara bırakılan veya genie ile exp kasan hesap, o sırada oyunda hiçbir şey yapamayacağı halde neden arka planda çalışmaz ? Ekibimizden benim dükkanım var ve aramalar çok oluyor, arkadaşlarım asker grubu telefon sıklıkla lazım olabilir. Yetişkin birinin bu oyunu oynaması için ikinci bir telefona veya tablete ihtiyacı olmamalı bence. Bu şekilde üçüncü parti yazılımları da oyuna davet ediyorsunuz. Bu konuda bir düzenleme olmasını çok isterim. İyi oyunlar diliyorum.

Narynkol

Forum Moderatörü
Yönetici
Oyuna yeni başladık, çok eğleniyoruz fakat biz çalışan insanlar olarak oyunun arka planda çalışamamasının mantığını anlamış değiliz. Pazara bırakılan veya genie ile exp kasan hesap, o sırada oyunda hiçbir şey yapamayacağı halde neden arka planda çalışmaz ? Ekibimizden benim dükkanım var ve aramalar çok oluyor, arkadaşlarım asker grubu telefon sıklıkla lazım olabilir. Yetişkin birinin bu oyunu oynaması için ikinci bir telefona veya tablete ihtiyacı olmamalı bence. Bu şekilde üçüncü parti yazılımları da oyuna davet ediyorsunuz. Bu konuda bir düzenleme olmasını çok isterim. İyi oyunlar diliyorum.

Selamlar,

Mobil cihazlar arkaplanda aktif olarak uygulama çalışmasına olanak tanımıyor, ortalama 3 dakika içerisinde bir uygulama bellekten siliniyor. Bizim oyunumuz MMORPG oyunu olduğu için bu süre saniyeler ile sınırlı. Bilgisayar ile karıştırmamak gerekli.

Bu saniye sınırının sebebi ise kullandığımız altyapı. Bu altyapı maalesef birkaç saniyeden uzun arka planda kalmayı desteklemiyor. İlerde kullandığımız altyapı bir değişiklik sağlar ise gereken yapılacaktır.

İyi oyunlar dileriz.

ChangedUserName

Kıdemli Üye

1 chazda 1 den fazla hesap aktif etmediğin sürece f1 vm tarzı emülatörler işini görecektir. Evet 3. taraf uygulamalara ihtiyaç duyulmaması gerekli fakat şu anda bu uygulamalardan başka çözüm görünmüyor .

Bu uygulamalara kritik izinler vermediğiniz sürece sıkıntı cıkacağını sanmıyorum uygulamayı yaklasık 7 8 aydır kullanıyorum cihaz performansı veya güvenlik açısından bir sıkıntı yaratmadı . İşin kötü tarafı full lisanslı orjinal satın almak istedim fakat TR den satın alınamıyor .

KhanTR

Üye
1 chazda 1 den fazla hesap aktif etmediğin sürece f1 vm tarzı emülatörler işini görecektir. Evet 3. taraf uygulamalara ihtiyaç duyulmaması gerekli fakat şu anda bu uygulamalardan başka çözüm görünmüyor .

Bu uygulamalara kritik izinler vermediğiniz sürece sıkıntı cıkacağını sanmıyorum uygulamayı yaklasık 7 8 aydır kullanıyorum cihaz performansı veya güvenlik açısından bir sıkıntı yaratmadı . İşin kötü tarafı full lisanslı orjinal satın almak istedim fakat TR den satın alınamıyor .
Hocam peki senin bu uyguladığın yönteme GM'ler doğrudan izin veriyor mu? Veriyorsa biz de kullanalım. Uzun zamandır böyle bir işlemi bildiğim halde yapmıyordum.

Tolga

Yeni Üye

araştırmam sonucunda ben de bu uygulamaya ulaştım fakat mağazada olmaması sebebiyle güvenip kurmak istemedim.

iphone olanların yine gözü yaşlı androidde çözüm var, yapılabilir mi bilmiyorum ama her pcden 1 giriş izni olsa o bile yeterli

ChangedUserName

Kıdemli Üye
araştırmam sonucunda ben de bu uygulamaya ulaştım fakat mağazada olmaması sebebiyle güvenip kurmak istemedim.

Önceden lite versiyonu mağazadaydı fakat kaldırıldı . Tercih meselesi kimseyi kullanmaya zorlayamayız ama gündelik işlerimizide halledebilmemiz için bu uygulamalar şart malesef yoksa tlf nu sadece oyun için cebimizde taşıyor olcz .